• DOLAR 34,13 %0.01
  • EURO 38,23 %0.10
  • STERLIN 45,86 %0.10
  • ALTIN 2.916,56 %0.07
  • BİST100 10.030 %1.44
  • BITCOIN 64.450 %2.46
  • ETHERIUM 2.653 %1.17
15°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çankırı'nın Ilgaz ilçesi Ilgaz Dağları eteklerinde, kışın habercisi vargit çiçekleri açmaya başladı.

Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü idarecileri kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara hizmet veren kuruluşların hizmet kalitesi kontrol edildi.

Çankırı'da tuz ile ilgili araştırmalar yapan Doç. Dr. Hüdayi Ercoşkun, Çankırı tuzunun 50 milyon yıl önce oluştuğunu söyledi.

Bolu'da alacak-verecek meselesi sebebiyle işçiler ve müteahhit arasında inşaatta çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Bolu Belediyesi tarafından çevreyi kirleten beton mikseri nedeniyle belediye şirketine 14 bin liralık para cezası kesildi.

Bolu’nun yüksek kesimlerde dağların arkasından batan güneş kartpostallık görüntü oluşturdu.

Bartın Üniversitesi öğrencileri, kendi ürettiği roketleri, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamındaki Roket Yarışması'nda finale kaldı.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuldu.

Balık tutmak için açıldığı Karadeniz'de teknesi bozulunca kayıplara karışan vatandaş, balıkçı arkadaşları tarafından sağ olarak bulundu.

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesinde bir çiftlikte çıkan yangında 600 saman balyası küle döndü.

Kastamonu Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Senato Toplantısında, 2024 Engelsiz Üniversite Ödülleri sahiplerine verilirken, performans değerlendirmesi görüşüldü

Kastamonu Üniversitesi'nde yürütülen proje çerçevesinde iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla seramik ve ipek kumaşlara ekolojik baskı yapıldı.