• DOLAR 34,14 %0.08
  • EURO 38,23 %0.16
  • STERLIN 45,72 %0.16
  • ALTIN 2.914,98 %0.01
  • BİST100 10.024 %-0.05
  • BITCOIN 63.800 %0.09
  • ETHERIUM 2.627 %-1.43
26°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya'nın girişimiyle, ilçede uzun zamandır eksikliği hissedilen tenis kortları için çalışmalar başladı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nın dev yatırımıyla sağlık hizmetlerini bir üst seviyeye taşıdı.

TTK Üzülmez Müessesesi Asma Dilaver İşletme Müdürlüğü önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden İşletme Müdürü Avni Cinel, anıldı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir sürücü, park ettiği aracından inmek isterken açılan kapıya çarpan motosikletin sürücüsü düşerek yaralandı.

Zonguldak’ta meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı, olay yerinden ayrılan sürücü, ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü.

Zonguldak Ereğli karayolu Soğanlı rampasında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kepez Mahallesi'nde çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü.

Zonguldak'ta Ereğli Endüstri Meslek Lisesi inşaatında çalışan işçi, maaşını alamadığı ve sigortasının yapılmadığı gerekçesiyle intihar girişiminde bulundu.

Zonguldak’ta İncivez Mahallesinde bir evin dördüncü katında mahsur kalan bebek itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda kurtarıldı.

Çankırı'da tuz satışı yapan İlyas Ak, teknolojiye meydan okuyarak meşhur Çankırı tuzunu kendi yaptığı taş değirmende öğütüyor.

Bartın'da 2014 yılında yapımına başlanan ve 1 milyar 821 milyon TL maliyetle yapımı tamamlanan Kozcağız Barajı'nda, su tutulma işlemi düzenlenen...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde pazar yerine gitmek için araçlarını park eden vatandaşlar, pazardan döndüklerinde büyük bir şokla karşılaştı.