• DOLAR 34,12 %0.02
  • EURO 38,17 %0.00
  • STERLIN 45,71 %0.00
  • ALTIN 2.923,82 %0.32
  • BİST100 9.887 %-1.43
  • BITCOIN 63.864 %1.69
  • ETHERIUM 2.618 %0.32
25°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


19 Eylül Gaziler Günü, Çaycuma ilçesinde büyük bir katılımla kutlandı, ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği törenlerde, gaziler ve şehitler minnetle...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, EAIE 2024 Yükseköğretim Fuarı’na katıldı.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yaklaşık 7 asırdır devam eden ahilik geleneği esnaf duası bu hafta cuma günü de devam etti.

Bolu’da yaklaşık 2 yıldır görev yapan ve Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Erkan Kılıç veda ziyaretlerini gerçekleştirdi

Zonguldak'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari araç refüje çarparak durabildi, kazada iki kişi yaralandı.

Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası'nda Genç Bayanlar 71 kilogram müsabakasında Bolulu sporcu Selin Nur Kazan rakibini yenerek dünya şampiyonu oldu.

Bolu’da önüne çıkan köpeğe çarpan motosiklet devrildi. Motosiklet sürücüsü yaralanırken, başka bir aracın daha çarptığı köpek telef oldu.

Bolu'da kömür ocağında yerin 150 metre altında vagona sıkışan 37 yaşındaki işçi feci şekilde can verdi.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde kurak ve sıcak geçen yaz aylarının ardından köylerde bulunan göletlerde gözle görülür çekilmeler meydana geldi.

Bartın Üniversitesi Fen Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Şeyma Çağlar Özhan, Sosyal ve Beşeri Bilimler alanında üçüncülük ödülü almaya hak kazandı.

Bolu'da 19 Eylül Gaziler Günü'nün 103'üncü yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi, Bolulu gaziler gururlu günlerinde İzzet Baysal Caddesi'nde yürüdü.

Bartın Üniversitesinin TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle yeni nesil çözücüler kullanılarak yüksek performanslı enerji depolama sistemleri geliştirilecek