• DOLAR 34,16 %0.14
  • EURO 38,07 %-0.30
  • STERLIN 45,61 %-0.30
  • ALTIN 2.915,76 %0.04
  • BİST100 9.891 %-1.38
  • BITCOIN 63.575 %0.37
  • ETHERIUM 2.610 %-0.42
18°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çankırı'da Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Kahramanlarla Yürüyoruz' yürüyüşünde yüzlerce vatandaş kahramanlar için yürüdü.

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan kadının oğlu, annesini öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan oğlu tutuklandı.

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Emre Ertürk’ün yönetmenliğini üslendiği “FER” kısa filmi, Max Sir Uluslararası Film Festivali’nde finale kaldı.

Kastamonu Üniversitesi, Stanford Üniversitesi tarafından yayımlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesine bu yıl 8 akademisyeniyle dahil oldu.

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan kadınla ilgili gözaltına alınan oğlunun ardından, gelini de gözaltına alındı.

Kastamonu’da mantar topladıktan sonra evlerine dönmek için yola çıkan çiftin bulunduğu otomobil, şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

Kastamonu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 24. Ulusal Turizm Kongresinde, 36 farklı üniversiteden akademisyenlerin katılımı ile başladı.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde beton mikseri ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kastamonu’da 11 Ağustos tarihinde kaybolduktan sonra cansız bedeni, 17 gün sonra Sinop’ta bulunan teknenin kaptanı Öztürk Kürelioğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ormanda kaybolan 2 vatandaş, 18 saat sonra kurtarıldı.

Kastamonu'da ormanda kaybolan iki vatandaşı kurtarmak için başlatılan arama çalışmalarına katılan İHA muhabiri, ekipler ile birlikte ormanda kayboldu.

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan kadının oğlu, cinayet şüphesi ile gözaltına alındı.