• DOLAR 34,18 %0.11
  • EURO 38,23 %-0.11
  • STERLIN 45,80 %-0.11
  • ALTIN 2.935,39 %0.07
  • BİST100 9.829 %0.00
  • BITCOIN 65.217 %2.78
  • ETHERIUM 2.628 %1.07
15°

Haberi Haberleri

haberi haberleri ve güncel haberi gelişmeleri, haberi ile ilgili tüm video, haberi fotoğrafları ve haberi haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kan bağış kampanyası Kaymakamlık önünde düzenlendi.

Bölgeden Haberler

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından organize edilen "Proje Yazma Döngüsü Eğitimi", Çaycuma'da görev yapan 48 personelin katılımıyla başladı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta iki yıl önce gurbetçi komşusu 78 yaşındaki Ali Genç'i keserle vurarak öldüren Fikret Canbaz için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası...

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde Kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla 6284 sayılı Kanun ve Kadın Destek Uygulaması hakkında bilgilendirmesi gerçekleştirdi.

Bölgeden Haberler

Ahilik Haftası dolayısıyla Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, ilçedeki esnafları ziyaret ederek haftalarını kutladı.

Bölgeden Haberler

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, ilçede görev yapan gazetecilere veda etti.

Bölgeden Haberler

Adalet Ertürk’ün, ‘Kadın Eli’ el sanatları sergisi Zonguldak Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Müdürlüğü Sergi Odası’nda açıldı.

Bölgeden Haberler

Bartın Üniversitesinde akademisyenlerin öğrenme ve öğretme yetkinliklerini daha ileriye taşımak hedefiyle “Eğiticilerin Eğitimi” programı tamamlandı.

Kastamonu'da çocuğunun durumunu konuşmak için gelen velinin öğretmene saldırdı, veli gözaltına alınırken, yaralanan öğretmenin başına 5 dikiş atıldı.

Kastamonu'da kavşakta drift atmaya çalışan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaldırıma çıkarak kaza yaptı.

Zonguldak'tan kızlarının üniversite kaydı için gittikleri Erzurum'da araçlarıyla sulama kanalına düşerek hayatını kaybeden çift toprağa verildi.

Zonguldak’ta her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri Soğuksu semtine kurulan halk pazarında fiyatların uygun olması alım gücünü arttırdı.