• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %-0.46
  • ETHERIUM 2.654 %-0.79
26°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kavşakta dönmek isterken savrulan motosikletteki 2 kişi kamyonetin altında kaldı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yaşayan Keskin çifti unutulmaya yüz tutmuş demircilik mesleğini sürdüren gelişen teknolojiye rağmen sürdürüyor.

Bölgeden Haberler

Çankırı'da alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale gelirken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Bölgeden Haberler

Bartın'da sabah saatlerinde meydana gelen kazada, yola savrularak metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Bölgeden Haberler

Muhteşem doğası ve denizi ile asırlardır dünyanın göz bebeği olarak nitelendirilen Amasra, Ramazan bayramında insanların akınına uğradı.

Bölgeden Haberler

Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Bartın'ın Amasra ilçesinde 9 günlük bayram tatili boyunca 50 bin kişi tekne turlarına...

Bölgeden Haberler

Bolu’nun 'sakin şehir' unvanlı ilçesi Göynük’te bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor.

Bölgeden Haberler

Bolu’da geçtiğimiz gün sabah erken saatlerde çocuk parkını ateşe veren şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak görev yapan 58 yaşındaki Abdurrahman Yılmaz, maaşıyla 5 öğrenciye burs veriyor.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ta bayramın ikinci günü bir apartmanın 7. katından düşen kedi, veteriner kliniğinde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Güncel

Ramazan Bayramı’nda yerli ve yabancı turist akınına uğrarken esnafın yüzü güldü.