• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %-0.38
  • ETHERIUM 2.672 %-0.86
19°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Bolu Deneyap Atölyesi’nde 53 öğrencinin ürettiği 23 teknoloji temelli proje, “Robotik Eğitim” adı altında 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda görücüye...

Bölgeden Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bolu'da öğrenciler belediye başkanlığı ve kaymakamlığın makam koltuklarına oturarak ilk talimatlarını verdi

Bölgeden Haberler

Çankırı’da hafta sonu etkili olan şiddetli fırtınanın yapılara verdiği zararlar, ekipler tarafından onarılıyor.

Bölgeden Haberler

Çankırı Valiliğinden yapılan açıklamada, şiddetli fırtına nedeniyle 78 olay meydana geldiği ve 6 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Bölgeden Haberler

Çankırı’da ve ilçelerinde etkili olan fırtınada ağaçlar devrildi, çatılar uçtu şehir resmen kabusu yaşadı.

Bölgeden Haberler

Çankırı’da etkili olan fırtınaya dayanamayan il merkezinde bulunan çifte minareli Bademlik caminin bir minaresi yıkıldı.

Bölgeden Haberler

Bolu’nun At Yaylası bölgesinde ormanlık alanda vatandaşların attığı çöp yığınları çirkin manzaraya sahne oldu.

Bölgeden Haberler

Bolu’nun Göynük ilçesinde okul önlerinde bulunan eskimiş, yaya geçitleri kırmızı renge boyanarak dikkat çekici hale getirildi.

Bölgeden Haberler

Bolu’da öğle saatlerinde şehir merkezinde etkili olan yağmur yağışı, yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde etkisini gösterdi.

Bölgeden Haberler

Bartın’ın en gözde ilçesi Amasra’nın tarihi ve turistik yerlerini görmek isteyen turistler, fırtınada ayakta durmakta güçlük çekti.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi yapılarak belirlendi.

Bölgeden Haberler

20 Nisan 1993 tarihinde şehit olan jandarma er Adem Akman’ın babası Cemil Akman, oğlunun şehadete yürüdüğü gün 20 Nisan'da hayatını...