• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %1.94
  • ETHERIUM 2.698 %2.57
18°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulundan Bahar Dönemi Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki Hacihalimler Köyü Merkez Mahallesi'nde mutfak tüpünün alev alması neticesinde çıkan yangını komşular söndürdü.

Bolu'nun Kıbrıscık ilçesindeki Karacaören köyünde bulunan bir ahıra yıldırım düşmesi neticesinde 7 büyükbaş hayvan telef oldu.

Kastamonu’da taksi şoförlüğü yapan, aynı zamanda kafe işleten şahıs, çalışanı ile çıkan kavgada önce karnından bıçaklandı sonra başına kazma ile...

Kastamonu’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan projeyle öğrenciler, atıl vaziyetteki alanı temizleyerek sera üretimine başladı.

Kastamonu’da Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nda düzenlenen “Türkiye Yüzyılı Kastamonu Özel Bireyler” 2 gün süren çalıştay sona erdi.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ile yakalanan 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu'da 'hırsızlık' suçundan aranan şahıs polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ile yakalandı gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kutsal topraklara gidecek olan 45 hacı adayına 2 gün boyunca eğitim verildi.

Zonguldak'ın Alaplı Çatak Ortaokulu öğrencileri çöpe gidecek yemek atıklarını geri dönüştürülerek sahipsiz kedi ve köpeklere mama olarak geri dönüştürüyor.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyet gösteren Muhtarlar Derneğinde gerçekleştirilen seçimle yeni başkan belirlendi.

Bölgeden Haberler

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, “Çocuklarını aşılatmak ebeveynlerin en önemli sorumluluklarından biridir” dedi.