• DOLAR 34,18 %0.09
  • EURO 38,21 %-0.17
  • STERLIN 45,75 %-0.17
  • ALTIN 2.914,39 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %1.95
  • ETHERIUM 2.684 %1.99
19°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Bolu'da husumetlisinin otomobil ile üzerinden geçerek ölümüne sebep olan sanığa, mahkeme heyeti haksız tahrik indirimi uygulayarak 16 yıl hapis cezası...

Bölgeden Haberler

Bolu’da Sağlık Mahallesi’nde evine gitmekte olan iki genci bıçaklayarak yaralayan 2 şahıs polis ekiplerinin takibi neticesinde yakalandı.

Bölgeden Haberler

Bolu’nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda kaybolduğu düşünülen ve yoldan geçen araçları görünce korkan yavru ayı, 15 metre yüksekliğindeki ağaca tırmandı

Bölgeden Haberler

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Pirahmetler köyü ve At Yaylası'nda maden aranması için ruhsat verildiği iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde 43 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 9 araç trafikten men edildi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu merkezli 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarında dolandırıcılık, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla gözaltına alınan 24 kişiden 10’u tutuklandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde virajı alamayan minibüsün şarampole devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da hayata geçirilen proje ile özel bireyler ve aileleri serada üretim yaparak hem gelişimlerine katkı sağlayacak hem de maddi gelir...

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 50 yaşındaki Ercan Sevinç, usta olarak çalıştığı fırını sahibinden devraldığı, mesleğini çocuklarıyla birlikte sürdürüyor.

Bölgeden Haberler

Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen 12 okul, 250 öğrenci ve öğretmenin katıldığı, KEALMUN’24 Konferansı sona erdi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir süre önce alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulan sürücü; ekiplerin denetimine araç kullanırken takıldı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri Kozlu Sahili’nde elleriyle tek tek çöp topladı.