• DOLAR 34,16 %0.07
  • EURO 38,23 %-0.07
  • STERLIN 45,82 %-0.07
  • ALTIN 2.921,39 %-0.41
  • BİST100 9.744 %-0.86
  • BITCOIN 66.250 %2.87
  • ETHERIUM 2.690 %2.34
29°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu'da jandarma ekipleri tarafından bir bağ evinde yapılan aramada 371 kök kenevir ele geçirildi olayla ilgili gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bu yıl 9.'su düzenlenecek olan Farabi Ar-Ge ve İnovaspor Proje Pazarı'nda büyük ödülün...

Bartın’da yaşayan Erkan Bostancı, sosyal medyada tanıştığı Ceyda Karagöl’e Amasra’da, önceden süslettiği bir yat içerisinde evlilik teklifinde bulundu.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Arama Timi ekipleri tarafından hapis cezası bulunan 5 şahıs, jandarma ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görevli komando birlikleri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çöp topladı.

Kastamonu'da 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, polis ekiplerince yakalanarak, tutuklandı.

Zonguldak'ta 8 işçinin öldüğü 8'inin de yaralandığı maden faciası davasında Cumhuriyet Savcısı mütalaasını sundu.

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya 2 yıl içerisinde 2 bin 692 kalp ve damar hastasına işlem yapıldığını söyledi.

Bolu'da orman yangınlarıyla mücadelede gönüllü olarak yer alacak köylülere müdahaleyi nasıl gerçekleştireceklerini uygulamalı şekilde öğrenildi.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kadın temizlik personelleri park, bahçe ve yeşil alanlarda bahar temizliği yapıyor.

Çankırı’nın ilçesine bağlı Süleymanlı köyünde çıkan yangında yaşlı kadının yaşadığı ev kullanılmaz hale geldi.

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaşanan trafik kazasında Kıbrıs gazisinin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle kamyonet sürücüsü tutuklandı.