• DOLAR 34,17 %0.09
  • EURO 38,23 %-0.04
  • STERLIN 45,87 %-0.04
  • ALTIN 2.928,78 %-0.16
  • BİST100 9.729 %-1.02
  • BITCOIN 65.799 %2.17
  • ETHERIUM 2.657 %1.22
30°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir evden çaldıkları eşyalarla ile birlikte iki hırsızlık zanlısı kıskıvrak yakalandı.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin kamuya kura ile atanacak engelliler için uyarıda bulundu.

Zonguldak Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk birleşimi Belediye Başkanı Tahsin Erdem başkanlığında belediye nikah salonunda yapıldı.

Kastamonu’nun değerlerini öğrencilere aktarmak, onların kişisel, sosyal ve akademik bilgi ve birikimlerini artırmak amacıyla hayata geçirilen proje başladı.

Kastamonu’da çalıştığı kafenin sahibine bıçak ve kazma ile saldırarak ağır yaralayan şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KASTAB tarafından, Avusturya’da düzenlenen 17. Avusturya Kültür Fuarı’nda, Kastamonu'nun yöresel ürünlerini, kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıtıyor.

Bartın'da yangında ölen engelli eşinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kadın, kocasının ve kazada ölen kızının yanına defnedildi.

Kastamonu'da 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi şahıs, polis ekipleri tarafından uyuşturucu maddeyle yakalandı.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından 2 adreste yapılan aramalarda uzun namlulu tam otomatik silah ele geçirildi olayla ilgili 1 kişi gözaltına...

Türkiye Taşkömürü Kurumu bünyesinde istihdam edilecek olan 44 nitelikli işçi alımı, bugün yapılan elektronik kura sistemi ile gerçekleşti.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde İmkb Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Turizm Haftası nedeniyle bir program düzenlendi.

ZBEÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “I. İbn-i Sina Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi”, başladı.