• DOLAR 34,19 %0.16
  • EURO 38,14 %-0.30
  • STERLIN 45,74 %-0.30
  • ALTIN 2.925,99 %-0.25
  • BİST100 9.780 %-0.50
  • BITCOIN 65.600 %3.06
  • ETHERIUM 2.663 %1.68
27°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çankırı'da devlet hastanesinde görevli doktor, bir hastanın eşi tarafından darp edildi olayla ilgili saldırgan gözaltına alındı.

Çankırı il merkezi Ovacık grup yolunun kenarında duran otomobilde 26 yaşındaki genç, silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Aldatmaz, Bartın Irmağı Islah Projesi çerçevesinde eleştirilerine yapay zeka ile hazırlanan sel simülasyonu ile cevap...

Bolu'da hayata geçirilen "Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum" projesi çerçevesinde, minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığının 81 ilde başlattığı "Orman Benim" etkinliği orman yangınlarının önlenmesi hedefiyle Bolu'da da düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi'nde düzenlenen konferansta çağdaş dönemde içtihat, mezhep ve çok mezheplilik konuşuldu.

ZBEÜ ile Konum Coğrafi Bilgi Teknolojileri ve Danışmanlık Hizmetleri arasında deprem dirençli kentler oluşturmak için iş birliği anlaşması gerçekleştirildi.

ZBEÜ, 2024 yılı SCIMAGO Institutions Rankings (SIR) verilerine göre Mühendislik ve Fen alanlarında Türkiye’nin en iyileri arasında yer aldı.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde belediyeye ait park halindeki otobüslere zarar verildi İl Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde Atatürk ortaokul öğrencileri Orman Benim kampanyası kapsamında orman yangınlarına sebebiyet verebilecek çöpleri topladı.

Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi tarafından çeşitli meslek gruplarının yapmış olduğu 72 eser vatandaşların beğenisine sunuldu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan olmazken bir araç kullanılmaz hale geldi.