• DOLAR 34,19 %0.15
  • EURO 38,13 %-0.32
  • STERLIN 45,76 %-0.32
  • ALTIN 2.927,62 %-0.20
  • BİST100 9.769 %-0.62
  • BITCOIN 65.662 %3.16
  • ETHERIUM 2.663 %1.68
27°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, İzzet Baysal Şükran Günleri’nin 1. Günü gerçekleştireceği konserde Bolulu sanatseverlerle buluşacak.

Zonguldak’ta İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik birimlerince trafik haftası kutlamasına katılanlara kırmızı düdük dağıtıldı.

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erasmus + Programı çerçevesinde 15 öğrenci ve 5 öğretmen, Makedonya ve Almanya'da faaliyetlere katılacak.

Kastamonu'da düzenlenen 11. Yeşilay Bisiklet Turu'na katılan vatandaşlar, bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam için pedal çevirdi.

Zonguldak’ta 6. sınıf öğrencisi Ayşe Eslem Yangın, TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda bölge birinciliği kazandı.

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde bulunan Seyyid Ali Danışmend Türbesi’nin bulunduğu alanda Hıdrellez şenlikleri yapıldı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde belediye tarafından organize edilen Hıdırellez etkinliğinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kastamonu’da Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda , vatandaşlara trafik kuralları anlatıldı.

Çankırı’da bir fırın işletmesi, 200 gram ekmeği piyasanın altında satarak vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Çankırı’da leylekler yumurtlayarak kuluçkaya yattı görüntülenmek isteyen bir leylek, dronu görünce yuvasındaki yumurtaları saklamaya çalıştı.

Bolu, Meteoroloji Gözlem İstasyonundan alınan meteorolojik parametrelerde bu gece eksi 6,8 dereceyle Türkiye'nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

Bolu'da iki katlı ahşap evde çıkan yangında ev ve eşyalar kullanılamaz hale gelirken, kumbara olarak kullanılan pet şişedeki 120 TL...