• DOLAR 34,18 %0.11
  • EURO 38,23 %-0.10
  • STERLIN 45,81 %-0.10
  • ALTIN 2.934,15 %0.03
  • BİST100 9.829 %-0.62
  • BITCOIN 65.200 %2.69
  • ETHERIUM 2.631 %2.73
16°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bartın'da jandarma ekipleri, yürüttükleri uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde 6 eve eş zamanlı operasyon düzenledi

Bartın'da bir iş yerinin önünden çalınan motosikleti, jandarma ekipleri tarafından hırsızı çaldığı motosikletle birlikte yakalandı.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıların ağına düşen 70 yaşındaki vatandaş, 1,5 milyon TL dolandırıldı.

Kastamonu’da sulama kanalında başı kesilmiş bir ceset bulundu, jandarma ekiplerince 3 kişi gözaltına alınırken, cesedin baş kısmına ise henüz ulaşılamadı.

Zonguldak’ta ticari taksinin çarparak uyluk kemiğinin çıkmasına sebep olduğu sokak köpeğinin imdadına hayır severler yetişti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir motosiklet ve üç aracın karıştığı zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Kazada bir tilki telef oldu.

Hatay’da yaşanan depremde enkazdan beş gün sonra sağ kurtulan 21 yaşındaki Hediye Demirkol, hayırseverlerin de desteğiyle dünya evine girdi.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde sahilde genç kızların uygunsuz fotoğraflarını çektiği iddia edilen M.A isimli yaşlı adam çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü 8 günde düzenlenen 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Zonguldak'ta 2 kadını taciz ettiği iddia edilen Hasan G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından 5 adrese düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Bolu'nun tarihi Osmanlı kasabası Göynük ilçesinde bulunan Sünnet Gölü Tabiat Parkı, doğayla iç içe zaman geçirme imkanı sunuyor.