• DOLAR 34,18 %0.13
  • EURO 38,28 %0.00
  • STERLIN 45,88 %0.00
  • ALTIN 2.937,52 %0.14
  • BİST100 9.829 %-0.62
  • BITCOIN 64.550 %1.66
  • ETHERIUM 2.631 %2.68
17°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü önce KGYS trafosuna oradan da ayakkabı mağazasına çarparak durabildi.

Kastamonu’da sulama kanalında baş bölgesi kesilmiş halde bulunan ceset ile ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs, adliyeye sevk edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, başlatılan yardım kampanyasına, 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencilerinden destek geldi.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçtaki iki şahıs üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Kastamonu'da su kanalında bulunan cesedin baş kısmı, İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando birlikleri tarafından aranıyor.

Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan iklim değişikliğiyle ilgili projeye, TÜBİTAK'tan destek almaya hak kazandı.

ZBEÜ, Zonguldak İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde "Hıdrellez Bahar Bayramı" etkinliklerle kutlandı.

Bolu'da Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan Vali Erkan Kılıç, Bolu, trafik kurallarına çok saygılı bir il.

Kastamonu’da 3 çocuk, parkta buldukları cep telefonu sahibinin bulunması için mahalle muhtarına telefonu teslim ederek örnek davranış sergiledi.

Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan cesedin 3 gündür kayıp olarak aranan inşaat ustasına ait olduğu kesinleşti.

Çankırı’nın Bayramören ilçesinde köye inen aç ayı, 15 arı kovanının 5 tanesini parçaladı.