• DOLAR 34,15 %0.12
  • EURO 38,08 %-0.28
  • STERLIN 45,56 %-0.28
  • ALTIN 2.919,71 %0.18
  • BİST100 9.891 %-1.38
  • BITCOIN 63.000 %-1.18
  • ETHERIUM 2.574 %-2.87
17°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde trafik kurallarına uymayan 216 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden cezai işlem uygulandı.

Zonguldak'ın Alaplı Anadolu imam Hatip lisesi Fen ve Sosyal Bilimler proje okulunun öğrencileri hazırladığı 1. Matematik Şenliği büyük ilgi gördü.

KBÜ öğrencisi Murat Gökmen, 3 boyutlu yazıcıyla zorlu çevre şartlarında hareket kabiliyetine "Biyomimetik Akıllı Yılanımsı Robot" olan “BİYROT 01”i üretti.

Kastamonu'da 6 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Bolu’da denetimler esnasında 4’ncü sınıfa giden bir öğrenci, kendisine yol vermeyen sürücünün plakasını polis ekiplerine şikayet etti.

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner Çölyak hastalığı farkındalık haftası etkinlikleri kapsamında açıklamada bulundu.

Çankırı'da eğitim gören üniversite öğrencileri, yaklaşan sınavların stresini kurdukları futbol takımı sayesinde atıyor.

Bolu’da 19 yıldır faili meçhul olarak kalan cinayetin zanlısı, Cinayet Büro Amirliği ekipleri yakalandı.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü personeline, sahada yaptıkları üretim çalışmaları ve iş güvenliği konusunda eğitim verildi.

Kastamonu’da 12 bin yıllık ata tohumu Hitit buğdayı olarak da bilinen siyez buğdayı, etkili olan yağışlarla birlikte yeşillenerek boylanmaya başladı.

Bolu’da lise öğrencileri tarafından hazırlanan “Tükettikçe Tükeniyoruz Başka Dünyamız Yok” başlıklı paneli yoğun ilgi gördü.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencileri tarafından oluşturulan “Havacılık Ormanı'nda fidan dikildi.