• DOLAR 34,14 %0.08
  • EURO 38,12 %-0.14
  • STERLIN 45,60 %-0.14
  • ALTIN 2.916,75 %0.07
  • BİST100 9.891 %-1.38
  • BITCOIN 63.700 %0.95
  • ETHERIUM 2.600 %-0.73
19°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak’ta Gündüz Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından Engelliler haftası kapsamında, ‘Engelsiz Sergi’ açıldı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzümez Müessesinde meydana gelen iş kazasında Muhammet K. ve Muhammet D. isimli madenciler yaralandı.

Kastamonu’da seyir halindeki motosikletinin üzerine uzanarak canını hiçe sayan sürücüye cezai işlem uygulandı.

Çankırı’nın Kırkevler Mahallesi’nde çıkan arazi yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Çankırı’nın Bayramören ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

İstanbul’da eski öğrencisi tarafından tabancayla öldürülen İbrahim Oktugan için Bolu’da yüzlerce öğretmen yürüyüş yaparak tepki gösterdi.

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın talebi üzerine özel halk otobüslerindeki bilet fiyatlarına yüzde 63 oranında zam yapıldı.

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından 4 iş yerinde yapılan çalışmalarda, çok sayıda makaran ve cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Kastamonu’nun Cide ve İnebolu ilçelerinde evlerine kurdukları düzenekle uyuşturucu madde üreten 2 şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, define ararken suçüstü yakalanan 5 şahıs gözaltına alındı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Belediye Başkanı Çetin Bozkurt tarafından yayaların kullandığı yola yapılan dolmuş durağı tepki çekiyor.

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Özyurt köyündeki ormanlık alanda traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.