• DOLAR 34,14 %0.08
  • EURO 38,24 %0.17
  • STERLIN 45,68 %0.17
  • ALTIN 2.915,92 %0.05
  • BİST100 10.054 %0.24
  • BITCOIN 63.867 %0.47
  • ETHERIUM 2.630 %-0.45
27°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bolu’nun Göynük ilçesinde iki katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle iki katlı ev kullanılamaz hale geldi.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından iki şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada sigara paketine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.

Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin ardından Azdavay ilçesinde, doğal gaz altyapı çalışmaları başlatıldı.

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışan maden işçileri, Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden 301 madenciyi dualarla andı.

Çankırı’nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin tanıtılması amacıyla başlatılacak Turistik Tuz Ekspresi, 18 Mayıs’ta ilk seferine çıkıyor.

Kastamonu’nun Daday ilçesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücüsü idaresindeki otomobil takla attı kazada sürücü yaralandı.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde eğitim gören lise öğrencilerinin çalışmaları, yabancı ülkelerden gelen sanatçıların da katıldığı sergide beğeniye sunuldu.

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde bahçeye giren ayılar, girdikleri bahçede 20 arı kovanını parçaladı.

Kastamonu İl Komutanlığı ekipleri, Anneler Günü'nde özel bireylerin anneleri ve sarımsak tarlalarında çalışan anneleri yalnız bırakmadı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şehir içi Halk otobüsünde rahatsızlanan iki yolcu, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirildi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki Çay köyünde Veysel Yolaç ait bir binanın çatı katında çıkan yangın hasara neden oldu.

Zonguldak’ta kolu kıyma makinesine sıkışan 23 yaşındaki market çalışanı, makineyle birlikte hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.