• DOLAR 34,14 %0.08
  • EURO 38,24 %0.17
  • STERLIN 45,68 %0.17
  • ALTIN 2.915,92 %0.05
  • BİST100 10.054 %0.24
  • BITCOIN 63.867 %0.47
  • ETHERIUM 2.630 %-0.45
27°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bartın'da bir mağazada mahsur kalan kedi, cansız mankenlerin bulunduğu vitrinin camını tırmalayarak yardım istedi.

Bolu’da kaçak yapılaşmayı engellemek adına At Yaylası bölgesinde tellere çevrili olan 100 dekara yakın alanda kepçeyle yıkım işlemi yapıldı.

Türkiye’den yaklaşık 500 bin Euro’ya ikinci el olarak satın alınan ve Rusya’ya götürülen sürat teknesi, arıza yapıca yolculuğuna tır üstünde...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk'ün Selanik'teki evinden alınan toprak ve Türk bayrağı Bolu’ya ulaştı.

Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı Kastamonu'da düzenlenecek.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından denizde düzenlenen tatbikat nefes kesti.

Zonguldak’taki göçükte ölen 42 yaşındaki Şenol Zurnalı’nın aynı ocakta birlikte çalıştığı oğlunu evlendirmek için emekli olmasına rağmen çalıştığı ortaya çıktı.

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 7'si tutuklanırken 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde çantasındaki altını düşüren kadın, altını bularak sosyal medyada paylaşan esnafın paylaşımını gördü.

Zonguldak’ta özel olarak işletilen bir maden ocağında meydana gelen göçükte kalan 2 işçiden biri hayatını kaybetti.

Kastamonu’da kamyona çarpan otomobilde hayatını kaybeden sürücünün eşi, 17 gün sonra yaşam savaşına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Nesli tükenme tehlikesi altında olan ve her yıl foto kapanlara yakalanan su samuru bir yıl aranın ardından Bartın'da yeniden görüntülendi.