• DOLAR 34,15 %0.10
  • EURO 38,23 %0.13
  • STERLIN 45,70 %0.13
  • ALTIN 2.915,09 %0.02
  • BİST100 10.044 %0.14
  • BITCOIN 63.651 %0.59
  • ETHERIUM 2.625 %-0.74
27°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak'ın Devrek ilçesinde özel bireyler için organize edilen etkinlikte kurumda kalan özel bireyler doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

Engelliler ve Kimsesizler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, akülü araç ihtiyacı olan spina bifida hastası Melih Yılmaz’a, akülü aracı ulaştırdı.

Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, İzzet Baysal Vakfı tarafından 1 adet x-ray ve 2 adet Ultrason cihazı bağışı...

Bolu’da ulaşıma yapılan yüzde 63’lük zam, üniversite öğrencilerini ayaklandırdı, zamma tepki gösteren öğrenciler, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile görüştü

Çankırı'da mayıs ayında Eldivan, Kurşunlu, Atkaracalar ve Çerkeş ilçelerinde etkili olan kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürüdü.

Çankırı'da azmiyle yılın hemşiresi seçilen 45 yaşındaki Senem Bayrak, yaşadığı zorluklara rağmen gösterdiği başarı ile gençlere örnek oluyor.

Bartın'da virajı alamayan otomobil, ormanlık alana uçtu ters dönen otomobilde bulunan 3 kişi, ekipler tarafından sıkıştıkları araçtan kurtarıldı.

Bartın'da kaçakçılık ekipleri bir eve düzenlediği operasyonda 10 bin adet kaçak sarma sigara ele geçirdi.

Bolu’da mayıs ayında yağan karla Sarıalan Yaylası ve Köroğlu Dağları beyaza büründü.

Kastamonu’da dün akşam saatlerinde etkisini gösteren ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı ile Ilgaz Dağı beyaza büründü.

Zonguldak Şehit Yusuf Yelkenci Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.sınıf öğrencileri, ÇEDES projesi kapsamında çöp topladılar ve sokak hayvanlarını elleriyle beslediler

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde 3 yaşındaki çocuk, oynadığı silahın ateş alması neticesinde bacağından vuruldu.