• DOLAR 34,14 %0.08
  • EURO 38,26 %0.23
  • STERLIN 45,86 %0.23
  • ALTIN 2.921,09 %0.22
  • BİST100 10.030 %0.00
  • BITCOIN 63.885 %0.77
  • ETHERIUM 2.659 %1.02
14°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Türkiye’nin tek İstiklal madalyalı ilçesi olan Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde madalyanın verilişinin 100’üncü yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı İkinci Teklif Çağrısı ile ilgili Kastamonu’da, bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bartın'ın Amasra ilçesindeki kadınların el emeklerinin kooperatif çatısı altında buluşturmak için çalışma başlatıldı.

Rusya'dan Türkiye'nin Karadeniz sahilindeki kentlere turistik seferler düzenleyen Astoria Grande gemisi, 21 ayda 41.seferini düzenledi.

Bolu Belediyesi ekipleri toplam uzunluğu 8 kilometre olan mega projenin 1 kilometre uzunluğundaki son etabında tesviye çalışması gerçekleştiriyor.

Bolu'da emekli olduktan sonra kendine uğraş alanı oluşturan Arşen Ergün, elektronik gitar manyetiği ve gitar yapımında profesyonel hale geldi.

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde kamyon ile çarpışan otomobil, şarampolden yuvarlandı meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde balataları tutuşan tırın dorsesi itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle yanmaktan kurtuldu.

Bolu’da frenleri boşalan canlı tavuk yüklü kamyon virajı alamayarak uçurama devrildi kazada kamyon sürücüsü yaralanırken, onlarca canlı tavuk telef oldu.

Bolu Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde muhteşem gösteriler sahnelendi.

Çankırı’da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 53 şahıs ile 7 düzensiz göçmen yakalandı.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, farkındalık amacıyla gerçekleştirilen "goalball" etkinliğinde gözlerini maske ile kapatıp görme engelliler ile maç yaptı.