• DOLAR 34,13 %0.03
  • EURO 38,20 %0.01
  • STERLIN 45,87 %0.01
  • ALTIN 2.915,03 %0.02
  • BİST100 10.030 %1.44
  • BITCOIN 63.861 %0.33
  • ETHERIUM 2.645 %-0.29
16°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak'ta jandarma ekiplerince bir evde yapılan aramada çok sayıda sahte içki ve içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Bartın'da bir üniversite öğrenci, kaldığı kız öğrenci yurdundaki odasında ölü bulundu.

Tekirdağ'dan Bartın'ın Kurucaşile ilçesine gelen 2 arkadaşın yaptırdıkları tekne mezarları oldu.

Çankırı merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda çeşitli suçlar işleyen 22’si tutuklu toplam 107 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in makam aracı, ciple çarpıştı Bakan Yusuf Tekin’in araçta bulunmadığı kazada yaralanan...

Karadeniz Bölgesi'nde görülen ve kestane ağaçlarını kurutan gal arısıyla mücadele için laboratuvar ortamında üretilen böcekler doğaya bırakıldı.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde kayıp özel birey, jandarma ekiplerince evinden uzakta bulunarak ailesine teslim edildi.

Kastamonu’nun Cide ve Çatalzeytin ilçelerinde vatandaşlar tarafından yaralı bulunarak tedavileri tamamlanan doğan ve martı, doğal yaşam alanına bırakıldı.

Kastamonu’da anaokulunda eğitim gören öğrenciler Bilim Şenliği'nde üniversite öğrencileri ile deney yaptı.

Kastamonu Arkeoloji Müzesi Müdürü Erol Kale, Kastamonu’daki müzelerin geçen yıl 27 bin 697 kişi tarafından ziyaret edildiğini söyledi.

ZBEÜ Meslek Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencileri farkındalık oluşturmak amacıyla sahilde çöp topladı.

Zonguldak’ta 27 yıl önce maden ocağından emekli olan Satılmış Baduroğlu, kurduğu çilek ve karpuz bahçeleriyle siparişe yetişemiyor.