• DOLAR 34,13 %-0.03
  • EURO 38,13 %0.52
  • STERLIN 45,76 %0.52
  • ALTIN 2.909,23 %0.83
  • BİST100 10.030 %1.44
  • BITCOIN 63.600 %0.95
  • ETHERIUM 2.650 %-0.77
17°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Dünyanın birçok ülkesine aşçı yetiştiren Bolu’nun Mengen ilçesinden, dünyanın en büyük otel ve restoranlarına aşçı ihraç ediliyor.

Iğdır FK'ya 2-1 mağlup olan Kastamonuspor'da futbolcular ve teknik ekip karşılaşmanın ardından bir grup taraftarın saldırısına uğradı.

Zonguldak-Ankara karayolu üzerinde sabah saatlerinde kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı kazada iki kişi yaralandı.

Zonguldak’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole devrildi kazada sürücü yaralandı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde düzenlenen bahar şenliğinde özel bireyler ve aileleri doyasıya eğlendi.

Zonguldak’ın Alaplı Aşağıdağ Köyü Camiinde kadın kursiyerlere yönelik olarak verilen Kuran kursu yıl sonu hatim programı düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesi Alpaslan Köyünde Biyolojik Mücadele kapsamına doğaya Torymus sinensis salındı.

Zonguldak’ta Göbü köyünün vatandaşları imece usulü gönüllü olarak el ele verdi ve yol çalışmasına katıldı.

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (Bartın GİAD) ile Bartın Genç Girişimciler Kurulu (Bartın GGK) üyeleri, Bartın Üniversitesi Rektörünü ziyaret etti.

Zonguldak'ta 2 çocuğa cinsel istismar iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden birinin, Kocaeli'de polis otosunda hayatını kaybetmesine ilişkin davada karar çıktı.

Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından “Tarımda Toprak Verimliliğinin Korunması ve Hayvan Sağlığı” hakkında panelde düzenlendi.

Kastamonu'da, “Yöresel Lezzetler Projesi Yemek Yarışması” çerçevesinde düzenlenen yarışmada, aileler çocuklarıyla yöresel yemek yaparak rakipleriyle yarıştı.