• DOLAR 34,15 %0.13
  • EURO 38,02 %-0.21
  • STERLIN 45,61 %-0.21
  • ALTIN 2.884,83 %0.34
  • BİST100 9.888 %-0.13
  • BITCOIN 63.325 %1.08
  • ETHERIUM 2.668 %3.45
14°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bolu’da emekçi kadınlar, yaklaşık 10 bin lira değerindeki el emeği ürünleri açtıkları sergide satarak Gazze için bağışladı.

Bolu’da öğle saatlerinde trafik polisleri şehrin kilit noktalarından biri olan Anıtpark Kavşağı’nda şok trafik denetimi gerçekleştirdi.

Bolu'da parmağına yüzük sıkışan kadın hastaneye başvurdu, doktorların çıkartamadığı yüzüğü itfaiye ekipleri spiral ile keserek çıkarttı.

Fatih Sultan Mehmed Han’ın Çeşm-i Cihan olarak nitelediği Bartın’ın Amasra ilçesi Rus turistlerin de en gözde turizm mekanları arasına girdi.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projeyle “İklim Değişikliği ve Dirençli Kentler” konulu eğitim düzenlendi.

Kastamonu’nun Cide ve il merkezinde çıkan iki farklı yangında üç ev yandı.

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından Ocak ayındaki uyuşturucu operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan 1 şahıs tutuklandı.

Kastamonu'da sürekli aynı mahalleye inen ayılar, vatandaşları canından bezdirdi arı kovanlarına zarar veren ayılar, meyve bahçelerini de talan ediyor.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde uçurumun kenarında balık tutan vatandaş fenalaşarak hayatını kaybetti, yardım çağırmak isteyen diğer vatandaş da düşerek yaralandı.

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan bir kişi, 2 metrelik istinat duvarından atlayarak kurtuldu.

ZBEÜ'de "Sınıf Öğretmenleri Yapay Zekâ Destekli Dijital Hikâyeler Geliştiriyor" projesine başvurular başlıyor.

ZBEÜ'de öğrencilere yönelik olarak final sınavları öncesinde moral ve motivasyon etkinliği düzenlendi.