• DOLAR 34,14 %0.11
  • EURO 38,06 %-0.13
  • STERLIN 45,65 %-0.13
  • ALTIN 2.888,34 %0.46
  • BİST100 9.888 %-0.13
  • BITCOIN 63.550 %1.08
  • ETHERIUM 2.675 %4.71
17°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Çankırı merkezli 9 ilde düzenlenen “Mahzen-49” operasyonda çökertilen suç örgütünün, elebaşı Durmuş Görmez’in de aralarında bulunduğu 32 şüpheli tutuklandı.

Bölgeden Haberler

İsrail’in Refah kentinde çadır kente saldırısına tepki göstermek amacıyla Kastamonu’da toplanan binlerce kişi protesto yürüyüşü yaptı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da üniversite öğrencileri, yürüttükleri proje ile özel bireylerin, gelişimine sporla katkı sunuyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde 19 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Güdüllü köyünde kaybolan çocuk, Jandarma ve köylülerin çabaları sonucu sağ salim bulundu.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yaklaşık 7 asırdan bugüne her cuma yapılan esnaf duasına minik öğrenciler de katıldı.

Karabük’te yıldırımlar peş peşe çakarken, bir mağazanın indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar yağmur altında sırada beklediler.

Filistinli sivillerin bulunduğu kampa savaş uçaklarıyla saldırı düzenleyen İsrail, Karabük’te kefenlere sarılmış oyuncak bebek ve ayakkabılarla protesto edildi.

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) üyeleri, Safranbolu Belediyesi ev sahipliğinde 2024 yılı dönem başı toplantısı için bir araya geldi.

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde kaybolan şizofreni hastası kadın için arama çalışması başlatıldı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dolandırıcılık ve resmî belgede sahtecilik suçundan 8 şüpheli Karadeniz Ereğli Adliyesi’ne sevk edildi.