• DOLAR 34,15 %0.15
  • EURO 37,99 %-0.29
  • STERLIN 45,36 %-0.29
  • ALTIN 2.876,40 %0.05
  • BİST100 9.927 %0.27
  • BITCOIN 63.320 %0.51
  • ETHERIUM 2.636 %2.16
15°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Bolu’da narkotik polisleri tarafından şüpheli konumda bulunan 2 kişi üzerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirildi.

Bölgeden Haberler

Bolu’da polis ekiplerinin bir eve yaptığı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 750 bin lira olan 28 adet gümrük kaçağı telefon ele...

Bölgeden Haberler

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli girişinde seyir halindeki minibüs, motor kısmından alev alarak yandı minibüs yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Bölgeden Haberler

Bolu’nun Köroğlu Dağları’nda mantar toplayan bir vatandaşın bulduğu tepsi büyüklüğündeki içi kızıl mantarı görenleri şaşırttı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ta faaliyet gösteren İnsanlık İçin Elden Ele Derneği bayram öncesinde çocukları sevindirmek için yola çıktı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu'nda Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sıfır Atık Projesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde Jandarma öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi.

Güncel

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), başkanının da seçileceği Meclis Toplantısı’nda Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ‘kınama' tartışmasına tepki verdi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta hava sıcaklarının 28 dereceye göstermesinin ardından vatandaşlar sıcak havadan korunmak için kendilerine farklı çözüm yolları üretti.

Bölgeden Haberler

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kozlu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve ZBEÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri ile "Sağlık Turnesi” kapsamında vatandaşlar bilgilendirildi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'taki maden ocağında hayatını kaybeden maden işçisi Tevfik Soy, memleketi Bartın'da dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Büyük Tekke köyünde kapalı olan ilköğretim okulunun, engelli çocuklar için Eğitim Uygulama Okulu’na dönüştürülmesine bekliyor.