• DOLAR 34,14 %0.07
  • EURO 38,11 %-0.01
  • STERLIN 45,47 %-0.01
  • ALTIN 2.873,85 %-0.04
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.898 %0.72
  • ETHERIUM 2.608 %-0.27
14°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, davetlilerden yoğun ilgi gördü.

Bölgeden Haberler

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının gizli tanığı Serdar Sertçelik'in iade sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bölgeden Haberler

Almanya ve İsviçre’den karavan ile Türkiye’ye gelen turistler, 45 günlük tur ile turistik bölgeleri geziyor.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ta kurban bayramına sayılı günlerde kala Mithatpaşa Mahallesi'nde kurulan kurban çadırında satışlar devam ediyor.

Bölgeden Haberler

Bartın Irmağı İnisiyatifi çatısı altında başlatılan imza kampanyasında 10 günde 7 bin kişinin imzaladığı dilekçe toplandı.

Bölgeden Haberler

Çankırı’da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine ağız ve diş sağlığı taraması yapılarak farkındalık eğitimi verildi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da mesleki kurslarda kursiyerler tarafından yapılan ürünler açılan sergide vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi “ Sürdürülebilir Kırsal Kalkınmayı Destekleme ve Dijital Avrasya Yemek Kitabı Geliştirme” projesinin toplantısı İspanya'da yapıldı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi, “2024 Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Töreni”nde 38 bayrak alarak Türkiye birincisi oldu.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta bir asırdan fazla faaliyet gösteren ocakta yüksek karbonlu çelik kullanarak balta ve bıçak yapan Yaşar Durmuş'un ürünleri çiviyi bile...

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta "Eğitimde Matematik Seferberliği" kapsamında matematik dersi ile ilgili farkındalık oluşturmak için bilgi yarışması düzenlendi.

Bölgeden Haberler

Bartın'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden 17 yaşındaki motosikletli kurye toprağa verildi.