• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.900 %0.57
  • ETHERIUM 2.585 %1.81
13°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde kurtların saldırmaya çalışırken vatandaş tarafından kurtarılan yavru karaca tedavi altına alındı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından durdurulan aracın stop lambasına zulalanmış halde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bölgeden Haberler

Bolu'da 2 devlet hastanesinde görevli ortopedi doktorlarının ilaç mümessilleri ile ortak çalışarak kazancın yarısını aldıkları iddiası üzerine 4 doktor hakkında...

Bölgeden Haberler

Çankırı’da bir medresede bulunan odada sergilenen unutulmaya yüz tutmuş mesleklerin araç ve gereçleri, ziyaretçileri tarihi yolculuğa çıkartıyor.

Bölgeden Haberler

Çankırı'da işçiler, toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmazlıkla sonuçlanınca üretimi durdurarak başlattıkları greve 27'inci gününde de devam etti.

Bölgeden Haberler

Çankırı-Ankara karayolu üzerinde bulunan bir arazide çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da römorkun devrilmesi neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör ile kaza yapan kadın hayatını kaybetti.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde seyir halindeki aracın çarptığı 76 yaşındaki adam yaralandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Merve Ay, şehrin tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımına keman çalarak katkıda bulunuyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da bir iş yerinin kurşunlanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde denize giren 28 yaşındaki vatandaş boğularak hayatını kaybetti.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'tan Karadeniz Ereğli istikametine seyir halinde olan ilçesinde otomobilin tır ile çarpıştığı kazada 8 yaşındaki çocuk yaralandı.