• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.300 %-0.08
  • ETHERIUM 2.550 %0.2
22°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Zonguldak İl Müftülüğü'nün düzenlediği "Etkili Hutbe Sunumu" ve "Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmaları" finali, Zonguldak İl Müftülüğü binasında gerçekleştirildi.

Bölgeden Haberler

ZBEÜ öğrencisi Milli atlet Doğukan Kilcioğlu, Büyükler Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda gümüş madalya sahibi oldu.

Bölgeden Haberler

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, binlerce kişinin katıldığı hacet bayramı etkinliklerinde yapılan geleneksel güreşlerde ipler gerildi.

Bölgeden Haberler

Ticaret Bakanlığı'nın aldığı kararla berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftada bir gün tatil kararı, sektör çalışanları tarafından sevinçle karşılandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 20 bin adet boş makaron ele geçirildi.

Bölgeden Haberler

Bolu'da miras meselesinden çıkan tartışmada kayınbiraderini ve oğlunu ağır yaralayan, yeğeninin de ölümüne sebep olan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta gece saatlerinde elindeki sopayla park halindeki otomobilin camını kırdı, olayın zanlısı genç jandarma karakoluna giderek suçunu itiraf etti.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde zabıta ekipleri ekmek ve simit fırınlarına yönelik denetimlerde bulundu.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Küre ilçesinde son yıllarda yol kenarları ile ilçe merkezi ve köylerde sık sık görülmeye başlayan ayılar, vatandaşları tedirgin ediyor.

Bölgeden Haberler

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde kontrolden çıkararak takla atan otomobil hurdaya döndü, otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı besilik erkek sığır destekleme başvurularının başladığını duyurdu.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırınlara hijyen ve gramaj denetimi gerçekleştirdi.