• DOLAR 34,11 %0.25
  • EURO 38,15 %0.18
  • STERLIN 45,49 %0.18
  • ALTIN 2.873,15 %1.55
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.800 %0.2
  • ETHERIUM 2.545 %3.45
15°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ereğli Kömür Havzası Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanı Veli Köktürk’ü kabul etti.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta müzikhol işletmecisi 44 yaşındaki Tolga Korkmaz'ın öldürüldüğü cinayetin sanığı Muhammet B.'nin yargılanması sürüyor.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde meydana gelen anız yangınına ekipler müdahale etti.

Bölgeden Haberler

Bolu'da sanayi mevkiinde bulunan Sanayi Yan Yol Kavşağı, meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı kazalara gelen tepkiler üzerine Valilik kararıyla kapatıldı.

Bölgeden Haberler

Bolu'da 5'inci kattaki evinin balkonundan düşerek ağır yaralanan yaşlı adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde komşular arasında çıkan kavgada silahla vurulan 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi tarafından bu yıl 17’incisi düzenlenecek olan "Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu”, TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi yürütücülüğünde sürdürülen “ECOPRINT in Nature” projesinin üçüncü aktivitesi Polonya’da gerçekleştirilen eğitim ve gezilerle tamamlandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da 2005 yılında silahla vurularak öldürülen vatandaşın 2 cinayet zanlısı, 19 yıl sonra yakalandı. Hakim karşısına çıkartılan şahıslar tutuklandı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta Gençlik Spor İl Müdürlüğü Yurtlarında gençler 5 gün boyunca ücretsiz konaklayacak.

Bölgeden Haberler

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde tırın dorsesinin balataları tutuşması neticesinde yangın çıktı, çıkan yangın yoldan geçen sürücülerin müdahalesiyle söndürüldü.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde kavşakta 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i ağır, 2'si çocuk olmak üzere 12 kişi yaralandı.