• DOLAR 34,12 %0.29
  • EURO 38,07 %0.03
  • STERLIN 45,39 %0.03
  • ALTIN 2.865,29 %1.27
  • BİST100 9.928 %-0.48
  • BITCOIN 63.400 %0
  • ETHERIUM 2.562 %5.17
22°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Bolu'da kasksız motosiklet kullanan 28 yaşındaki motosiklet sürücüsü dengesini kaybedip yere düşen sürücü ağır yaralandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde bir turizm firmasına ait yolcu otobüsünde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bölgeden Haberler

Yaz dönemlerde popülasyonu artan sinek, larva ve uçkunlarla Bartın'da mücadele sürüyor.

Bölgeden Haberler

BARÜ ev sahipliğinde TÜBİTAK tarafından desteklenen 3. Uluslararası 18. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi gerçekleştirilecek.

Bölgeden Haberler

Bolu'da tartıştığı eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldüren, kayınvalidesini de yaralayan sanık, duruşmadaki savunmasında "Eşim beni aldattı" dedi.

Bölgeden Haberler

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde, uluslararası öğrencilerin başvuru değerlendirmeleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta KOM ekiplerince düzenlenen yasadışı silah ticareti operasyonunda şüphelinin ruhsatsız silah ve fişeklerini kapı pervazına sakladığı ortaya çıktı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta Belçika'dan aracıyla uyuşturucu getirdiği tespit edilen şüphelinin aracından uyuşturucu madde çıktı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 21 ülkede 234 üniversite ile yaptığı Erasmus+ anlaşmalarıyla iş birliği ağını genişletmeye devam ediyor.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi’nde bir kişi sahte alkol kullanmasının ardından hayatını kaybetti.

Bölgeden Haberler

Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, "Vatandaşımız işin kolayına kaçıyor, hemen evinin altındaki markete gidiyor.

Bölgeden Haberler

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “Yeşil Kampüs” çalışmaları kapsamında yağmur suları biriktirilerek, doğal gölet oluşturuldu.