• DOLAR 34,12 %0.28
  • EURO 38,12 %0.15
  • STERLIN 45,42 %0.15
  • ALTIN 2.861,98 %1.15
  • BİST100 9.962 %-0.14
  • BITCOIN 63.580 %2.42
  • ETHERIUM 2.540 %4.68
22°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Zonguldak‘ta yolun karşısına geçmeye çalışan yaya motosikletin çarpması sonucu yaralandı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ta havanın sıcak olmasını fırsat bilen yüzlerce vatandaş halk plajı olan Kapuz plajına akın etti.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta jandarma ekiplerince tespit edilen ruhsatsız maden ocakları kapatıldı ele geçirilen malzemelere de el konuldu.

Bölgeden Haberler

Bolu’da 19 yıllık faili meçhul cinayete ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan zanlılardan biri adliyede 2. kattan aşağı atlayarak hayatını kaybetti.

Bölgeden Haberler

Bolu’da otomobille tırın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Bölgeden Haberler

Bartın Üniversitesinde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla gerçekleştirilen konferansta birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Bölgeden Haberler

Bartın'da kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaca çarptığı feci kazada, bir kişi hayatını kaybederken, oğlu, karısı ve torunu ise yaralandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da kaporta ustası, kaporta tamiri ve araç boyama sebebiyle çıktığı iddia edilen tartışma sonrasında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi, QS 2025 Dünya Üniversiteleri bölgesel sıralamasında Avrupa'da listeye girebilen toplam 685 üniversite arasında 601+ olarak yer aldı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Alt Manşet

Uzman Klinik Psikolog Kaan Üçyıldız Othello Sendromu hakkında önemli bilgiler verdi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi, yükseköğretim kurumlarının program ülkeleri ile öğrenci ve personel değişimini destekleyen proje başvurusunda 49. sırada yer aldı.