• DOLAR 34,07 %-0.13
  • EURO 38,06 %0.32
  • STERLIN 45,36 %0.32
  • ALTIN 2.827,47 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %3.51
  • ETHERIUM 2.469 %5.74
15°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

İstanbul'da yaşayan Kastamonulu gençler, düzenlenen düzenlenen turizm gezisiyle memleketlerinin tarihi ve turistik mekanlarını gezerek kamp yaptı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta iddialara göre ruhsatsız işletilen maden ocağında yüksekten düşerek yaralanan Satılmış Gedik isimli işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte kalan işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne sürülen terör gazi Murat Esgin, kanser tedavisi sürecinde işyerine gelmemiş gibi gösterilerek algı oluşturulmasına üzdüğünü...

Bölgeden Haberler

Devrek Belediyesi ve Mevlana Kültür Derneği tarafından hazırlanan aşure gününde protokol vatandaşlar bir araya geldi.

Bölgeden Haberler

Bolu'da tali yoldan önüne çıkan araca çarpmamak için manevra yapan otomobil, tarlaya uçtu, meydana gelen kazada otomobil alev aldı.

Bölgeden Haberler

Bolu'nun Göynük ilçesinde otlatılan küçükbaş hayvanların üzerine yıldırım düşmesi sonucu 5 hayvan telef oldu.

Bölgeden Haberler

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın'da çekimleri yapılan ve Meksika'da yayınlanacak olan "La İsla" isimli yarışma programının çekim setini ziyaret etti.

Bölgeden Haberler

Çankırı'da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 3 bin 297 araç sürücüsüne toplam 7 milyon 572 bin 391 TL...

Bölgeden Haberler

Çankırı'da jandarma ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 69 şahıs ile 28 düzensiz göçmen yakalandı.

Bölgeden Haberler

Çankırı'da vücuduna kene yapışması sebebiyle Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'ne yakalanan adam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Ağlı şöminede yakılan ateşten kaynaklanan yangın sebebiyle iki ev küle döndü yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü.