• DOLAR 34,09 %0.19
  • EURO 38,09 %0.03
  • STERLIN 45,36 %0.03
  • ALTIN 2.835,40 %0.22
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %2.86
  • ETHERIUM 2.470 %4.42
14°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bartın, Zonguldak ve Karabük illerinin sınırlarında bulunan orman arazilerinde son 8 ayda yaşanan esrarengiz yıkımın ağır bilançosu belli olmaya başladı.

Çankırı'nın Bayramören ilçesinde çıkan yangında iki katlı ev, 35 dekar ormanlık alan ve 100 arı kovanı alevlere teslim oldu.

Bolu’nun Susuzkınık köyünde traktörün şaftına kıyafetini kaptıran 70 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Çankırı’da jandarma ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 52 şahıs ile 5 düzensiz göçmen yakalandı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından, Çankırı'da uygulanacak olan 2024 Yılı Tuz Sektörü ve Yeşil Dönüşüm Teknik Destek Programı ilan edildi.

Kastamonu'da sokak ortasında tabanca ile etrafa ateş açan şahıs iki kişiyi yaraladı, saldırganın bir kişiyi de rehin aldığı değerlendiriliyor.

Zonguldak’ta gizli numaradan taksi durağını arayan bir kişi, “Abi kaçın duraktan, bomba var patlayacak, canınızı kurtarın” diyerek bomba ihbarında bulundu.

Bölgeden Haberler

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, Zonguldak ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Spordan keserek tasarruf olmaz".

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta düğün hazırlığı yapan 43 yaşındaki uzman çavuş, para çekmek için gittiği bankadan yüzünü yıkamak için ayrılıp silahıyla kendini ağır...

Bölgeden Haberler

Bolu İl Müftülüğü Gençlik Merkezi’nin çatısını tamir eden işçi, çıktığı merdivenden düşerek yaralandı.

Bölgeden Haberler

Bolu'da vatandaşlar; çöp atanlara 14 bin 407 liraya kadar idari para cezası uygulanması kararına ilişkin konuştu.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Belediyesi'nde CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak’ın eşi Barış Karabacak’ın belediye başkan yardımcısı olarak atanmasına MHP'den sert tepki.