• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.000 %-0.63
  • ETHERIUM 2.560 %0.34
13°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Hasan Taban son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Kuran kursunu başarıyla tamamlayan 15 öğrenci lunaparkta doyasıya eğlendi.

Bartın Valiliği hava sıcaklıklarının üzerinde olması nedeni ile vatandaşları sıcaklar konusunda uyardı.

Bu sene 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Çankırı Tuz Festivalinin 1. gününde Hakan Altun ve Kibariye konseri ile 10 binlerce kişi doyasıya...

Bartın İl Jandarma Alay Komutanlığı'na Kıdemli Albay Mehmet Baykal atandı.

Biathlon ve Snowboard Milli Takım kampları Ilgaz Dağında başladı. 11 kız, 7 erkek sporcunun Balkan şampiyonasında Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor.

Bolu'nun Göynük ilçesinde çıkan orman yangını endişelendirmeye devam ederken, ekipler alevleri kontrol altına almak için canla başla çalışıyor.

Bolu’nun Göynük ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangında 34. saate girildi, yangına karadan müdahale sürerken havadan müdahaleye ara verildi.

Bolu'nun Göynük ilçesinde devam eden orman yangınına müdahale için Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından itfaiye araçları bölgeye sevk edildi.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 11 Ağustos Pazar günü teknenin batması sonucu kaybolan kaptanı ara çalışmaları devam ediyor.

Kastamonu'nun Hanönü ve Taşköprü ilçeleri sınırında bulunan ormanlık alanda çıkan orman yangını söndürüldü.

Zonguldak'ta geceden bu yana fındık bahçesinde çıkan yangın sarp araziye sıçradı, sabaha karşı söndürülen yangın, rüzgarın etkisiyle yeniden alevlendi.