• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.999 %-0.48
  • ETHERIUM 2.592 %2.01
19°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu'da Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezindeki 11 çocuk için sünnet merasimi düzenlendi.

Zonguldak'ta "Süper Ay" gece saatlerinde görsel şölen oluşturdu, dolunay hem parlak hem de en büyük halini aldı.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Hülya Koçyiğit, 58 yıl önce Zonguldak'ta çekimlerini yaptığı "Kadın Asla Unutmaz" filminin yeniden gösterimi için halkla buluştu

Zonguldak'ta Sefer G. idaresindeki otomobil kontrolden çıkınca önce genç kızın ayağını ezip ticari araca çarparak durabildi.

Zonguldak'ta pony atlarına binen minikler eğlenceli dakikalar geçirdi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında düzenlenen "Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı" geniş bir gündemle gerçekleştirildi.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde düzenlenen “Yaz Şenlikleri” kapsamında düzenlenen etkinlikte vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde orman yolunda devrilen traktörün sürücüsü yaralandı.

Bolu'nun Göynük ilçesinde 15 Ağustos'ta çıkan ve 72 saatlik müdahalenin ardından dün kontrol altına alınan yangında yeşil alanlar siyaha döndü.

Bolu'da 72 saatte kontrol altına alınan orman yangınına müdahale eden helikopterler, 775 ton su alarak 289 sorti yaptı.

Bolu tarihinin en büyük yangını olarak kabul edilen Göynük ilçesindeki orman yangınının söndürülmesinin ardından vatandaşlar evlerine dönmeye başladı.

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde otomobilin şarampole devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada sürücü yaralandı, eşi hayatını kaybetti.