• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.350 %0.48
  • ETHERIUM 2.575 %0.54
15°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çankırı-Ankara karayolunda benzin istasyonundaki bir tır alev topuna döndü, ekiplerin ve vatandaşların hızlı müdahalesi muhtemel faciayı önledi.

Çankırı'da alacak-verecek meselesi sebebiyle çıkan kavgada tüfekle vurularak hayatını kaybeden şahıs, son yolculuğuna uğurlandı.

Çankırı İl Emniyet Müdürü görevine atanan Aytekin Canıtez, eski Çankırı İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen’den görevi devralarak mesaiye başladı.

Kastamonu'da “İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi” projesinde yer alan katılımcılar, topladıkları yaprak ya da çiçek gibi bitkilerle kumaşlara baskı yaptı.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı yaya, yaralandı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

Kastamonu’nun Küre ilçesinde iki katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri yangını söndürdü, yangın sırasında evde bulunan 2'si çocuk 3 kişi,...

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde alevlere teslim olan kullanılmaz hale geldi, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde gezmek için denize açılan vatandaşların bulunduğu tekne ile yarışan yunus balıkları görsel şölen sundu.

Kastamonu’da kendisinin de ortağı olduğu aile şirketine ait otobüs ve tekneyi ateşe veren vatandaş, “Babam ve küçük kardeşim beni 15...

Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi 2” başlıklı proje çerçevesinde atölye çalışmaları ve saha gezileri devam ediyor.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan yaşlı kadın dere kenarında ölü olarak bulundu.