• DOLAR 34,08 %-0.07
  • EURO 38,15 %0.05
  • STERLIN 45,56 %0.05
  • ALTIN 2.882,65 %0.27
  • BİST100 9.900 %0.00
  • BITCOIN 64.000 %1.75
  • ETHERIUM 2.655 %2.32
15°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde iki katlı bir ahşap ev çıkan yangında küle döndü, yangın sırasında ikinci kattan atlayan 3 kişi yaralandı.

Kastamonu'da havaya ateş açan şahsın silahından çıkan kurşun evin camından girerek televizyona isabet etti.

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Halilbeyoğlu köyü mevkisinde çıkan orman yangınında soğutma çalışmaları tamamlandı.

Bolu'da polis ekipleri tarafından şüpheli araçta yapılan arama neticesinde lastiklerine zulalanmış halde 40,5 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nün kıyısında arkadaşlarıyla birlikte arazi motosikletleriyle gezen bir sürücü, çamura saplanarak takla attı.

Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak avcılara yönelik ormanlarda denetim gerçekleştirildi.

Çankırı'nın Orta ilçesinde şarampole devrilerek yanan akaryakıt tankerinin kaldırılmasıyla kara yolu, 14 saat sonra ulaşıma açıldı.

Çankırı’da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde yasadışı avlanan 3 kişiye 9 bin 873 TL cezai işlem uygulandı.

Kastamonu’da bir evin banyosunda düşerek mahsur kalan 84 yaşındaki vatandaş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bolu'da kontrolden çıkan otomobilin takla atması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Zonguldak'ta park halindeki lüks bir aracın kundaklandığı iki aracın ve bir evin hasar gördüğü olayın arkasından organize suç örgütü çıktı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde şizofreni hastası genç, birlikte yaşadığı ailesinden 4 kişiyi bıçakla yaraladı.