• DOLAR 34,15 %0.15
  • EURO 38,07 %-0.07
  • STERLIN 45,61 %-0.07
  • ALTIN 2.892,67 %0.61
  • BİST100 9.870 %-0.31
  • BITCOIN 63.536 %1.74
  • ETHERIUM 2.665 %4.3
17°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde olta ile tutulan palamut balığı tezgaha çıktı, Tanesi 500 gram olan balık 100 liradan satılıyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından verilen bilgiye göre, Çankırı’da ihracat geçen yılın Temmuz ayına göre yüzde 3,3 azaldı.

Bolu'nun içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayan Gölköy Barajı Gölü'nde 4 aylık içme ve kullanma suyu kaldı.

Çankırı'da bulunan göletlerdeki balık popülasyonu, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından salınan sazan balıkları ile canlı tutuluyor.

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde yaşayan bir vatandaş alanda bulunduğu 40 kilogram ağırlığındaki mantarı 2 bin TL'ye sattı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde otomobilin çarparak altında metrelerce sürüklediği hamile köpek, hayvanseverlerin yardımıyla klinikte tedavi altına alındı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde fırtınada ikiye bölünerek sahile sürüklenen Pallada Gemisi'nin söküm işlemleri tamamlandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aracını tamirciden almak isterken saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Mollabey köyünde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Çayırlıoğlu köyünde meydana gelen patpat kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Bolu’da gece saatlerinde palet fabrikasında çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı, itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü.

Bolu'da bir çocuğun kullandığı bisikletin üzerindeki akü patladı, canını zor kurtaran çocuğun yardımına polis ekipleri koştu.