• DOLAR 34,15 %0.03
  • EURO 37,98 %0.12
  • STERLIN 45,60 %0.12
  • ALTIN 2.882,25 %-0.11
  • BİST100 9.888 %-0.13
  • BITCOIN 62.900 %-0.19
  • ETHERIUM 2.638 %1.6
13°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Muaythai ve Kick Boks dünya şampiyonu Sudenur Basancı’yı makamında kabul...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir evi gözetlediği iddia edilen şüpheli, ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde tırın motosiklete çarptığı kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, ağabeyi ise yaralandı.

Türk-İş Zonguldak'ta "Zordayız, Geçinemiyoruz" mitingi düzenledi.

Devrek Belediyesi İtfaiye Ekipleri okulların açılmasına az bir zaman kala okulların bahçelerini yıkadı.

Türkiye 2024 Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası'nda 3. olan Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Türker Uygur, "Hedefim dünya şampiyonluğu" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gece saatlerinde parkta alkol içip çöplerini masa üzerinde bırakan 4 kişiye toplam 160 bin TL...

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerde bulunan park alanlarında bakım ve onarım çalışmaları yürütülüyor.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Kuzey Makedonya’dan gelen öğretmenlere yönelik düzenlenen “Balkanlarda Türk Olmak” konulu konferansına katıldı

Bartın Üniversitesinin bölgenin uzun soluklu en önemli bilim ve teknoloji festivali “7. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğine TÜBİTAK desteği.

Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga köyünde geçen hafta kısa süreli etkili olan dolu yağışı evlere ve araçlara zarar verdi.

Kastamonu Üniversitesi tarafından dünyanın en derin kanyonları arasında gösterilen Valla Kanyonunun turizme kazandırılması için hazırlanan proje sona erdi.