• DOLAR 34,11 %-0.02
  • EURO 38,19 %0.01
  • STERLIN 45,84 %0.01
  • ALTIN 2.914,35 %-0.01
  • BİST100 10.030 %1.44
  • BITCOIN 64.450 %1.45
  • ETHERIUM 2.651 %-0.27
15°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Belgin Uygur sivil ve katılımcı bir anayasayı bu...

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu iki şahsın yapılan üst ve araç aramasında kokain ve skunk maddesi ele geçirildi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından “Kastamonu İçin Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” toplantısı gerçekleştirildi.

Çaycuma Özel İdare Müdürü Kemalettin Yaşar, kendi kullandığı motosikletle Ramazanoğlu Köyü’nden Çaycuma istikametine seyir halindeyken trafik kazası geçirdi.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesi Kokurdan Mahallesi Muhtarı Aydemir Akbaş, doğalgaz altyapısı konusunda yaşanan gecikmelere tepki gösterdi.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde Kaymakam Adem Kaya başkanlığında İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışan 8 madenci; 17 Eylül'de katılacakları maden kurtarma yarışması öncesi AFAD ile ortaklaşa tatbikat düzenledi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programında protokol üyeleri, eğitimciler ve öğrenciler bir araya geldiler.

Zonguldak’ta sokak arasına kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından atılan patlayıcı madde, çevrede büyük paniğe yol açtı.

Bolu Dağı Tüneli geçişinde kontrolden çıkan otomobil, tünel içindeki acil çıkış kapısına çarptı, kaza nedeniyle yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

Bolu’da 4 katlı bir apartmanın çatısına yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı, çıkan yangın nedeniyle çatı alev alev yandı.

Bolu’da araç kiralama şirketi, teslim edilmeyen araçlarına ulaşmak için ihbarda bulundu, aracın uçuruma devrildiği ve sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi.