• DOLAR 34,15 %0.08
  • EURO 38,23 %0.14
  • STERLIN 45,86 %0.14
  • ALTIN 2.924,88 %0.35
  • BİST100 10.030 %0.00
  • BITCOIN 64.699 %3.02
  • ETHERIUM 2.659 %1.52
14°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bolu Belediyesi tarafından çevreyi kirleten beton mikseri nedeniyle belediye şirketine 14 bin liralık para cezası kesildi.

Bolu’nun yüksek kesimlerde dağların arkasından batan güneş kartpostallık görüntü oluşturdu.

Bartın Üniversitesi öğrencileri, kendi ürettiği roketleri, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamındaki Roket Yarışması'nda finale kaldı.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuldu.

Balık tutmak için açıldığı Karadeniz'de teknesi bozulunca kayıplara karışan vatandaş, balıkçı arkadaşları tarafından sağ olarak bulundu.

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesinde bir çiftlikte çıkan yangında 600 saman balyası küle döndü.

Kastamonu Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Senato Toplantısında, 2024 Engelsiz Üniversite Ödülleri sahiplerine verilirken, performans değerlendirmesi görüşüldü

Kastamonu Üniversitesi'nde yürütülen proje çerçevesinde iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla seramik ve ipek kumaşlara ekolojik baskı yapıldı.

Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası’nda şampiyon olan Hamza Eren Göksu'yu Kastamonu Valisi Meftun Dallı, makamında kabul etti.

Zonguldak'ta öğrencilerin okula ulaşabilmek için kullandığı güzergah adeta pes dedirtti, kırık merdivenler nedeniyle öğrenciler düşme korkusu yaşıyor.

Zonguldak Limanı'nı standart derinliğe kavuşturmak için geçen yıl Temmuz ayında imzalanan sözleşmenin ardından limandaki temizlik çalışmaları sürüyor.

Çaycuma'nın Almanya'daki kardeş kenti Lennestadt'ta düzenlenecek olan "Lennestadt Koşuyor" etkinliğine, Çaycuma'dan dört kişilik bir grup katılacak.