• DOLAR 34,16 %0.13
  • EURO 38,27 %0.26
  • STERLIN 45,81 %0.26
  • ALTIN 2.916,17 %0.05
  • BİST100 10.030 %0.00
  • BITCOIN 63.850 %0.76
  • ETHERIUM 2.627 %-0.68
22°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Zonguldak’ta meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı, olay yerinden ayrılan sürücü, ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü.

Zonguldak Ereğli karayolu Soğanlı rampasında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kepez Mahallesi'nde çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü.

Zonguldak'ta Ereğli Endüstri Meslek Lisesi inşaatında çalışan işçi, maaşını alamadığı ve sigortasının yapılmadığı gerekçesiyle intihar girişiminde bulundu.

Zonguldak’ta İncivez Mahallesinde bir evin dördüncü katında mahsur kalan bebek itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda kurtarıldı.

Çankırı'da tuz satışı yapan İlyas Ak, teknolojiye meydan okuyarak meşhur Çankırı tuzunu kendi yaptığı taş değirmende öğütüyor.

Bartın'da 2014 yılında yapımına başlanan ve 1 milyar 821 milyon TL maliyetle yapımı tamamlanan Kozcağız Barajı'nda, su tutulma işlemi düzenlenen...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde pazar yerine gitmek için araçlarını park eden vatandaşlar, pazardan döndüklerinde büyük bir şokla karşılaştı.

Zonguldak'ta düzenlenen Tenis İl Birinciliği müsabakalarında büyük başarı elde eden Çaycuma'nın genç sporcuları, Kaymakam Adem Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Zonguldak'ta günlerdir denizlerde yaşanan bolluk nedeniyle 50 liradan satılan palamut tezgahlarda 75 liradan alıcı buldu.

Bolu’nun Göynük ilçesinde çıkan örtü yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.

Bolu’da bir evin bahçesinde duvara sıkışan yılan, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak doğaya salındı.