• DOLAR 34,12 %0.02
  • EURO 38,25 %0.19
  • STERLIN 45,73 %0.19
  • ALTIN 2.915,32 %0.03
  • BİST100 9.954 %-0.75
  • BITCOIN 63.550 %-0.08
  • ETHERIUM 2.624 %-0.42
27°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bartın Üniversitesinden 14 bilim insanı, Stanford Üniversitesi tarafından her yıl dünyanın en etkili bilim insanlarının sıralandığı listeye girmeyi başardı.

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Serdümen Uzman Çavuş Ramazan Öztürk, memleketi Çankırı'da toprağa verildi.

Çankırı’da hayata geçirilecek olan projede KOAH hastaları, Hititlerden kalan tuz mağarasında tedavi edilecek.

Kastamonu Üniversitesi'ne, 2 farklı ülkeden gelen temsilcilerin katılımı ile gerçekleştirilen "ECOPRINT in Nature" projesinin dördüncü aktivitesi tamamlandı.

Kastamonu'da 3 katlı bir binanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından bir evde yapılan aramalarda 26 kök kenevir, 1 miktar esrar ve 1 adet sentetik ecza hapı...

Kastamonu'da Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri münasebetiyle konferans düzenlendi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 141,5 kilogram kokain ele geçirilen geminin 10 tutuklu mürettebatının yargılandığı davada 8 mürettebat beraat etti.

Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya'nın girişimiyle, ilçede uzun zamandır eksikliği hissedilen tenis kortları için çalışmalar başladı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nın dev yatırımıyla sağlık hizmetlerini bir üst seviyeye taşıdı.

TTK Üzülmez Müessesesi Asma Dilaver İşletme Müdürlüğü önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden İşletme Müdürü Avni Cinel, anıldı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir sürücü, park ettiği aracından inmek isterken açılan kapıya çarpan motosikletin sürücüsü düşerek yaralandı.