• DOLAR 34,18 %0.11
  • EURO 38,23 %-0.11
  • STERLIN 45,80 %-0.11
  • ALTIN 2.935,39 %0.07
  • BİST100 9.829 %0.00
  • BITCOIN 65.217 %2.78
  • ETHERIUM 2.628 %1.07
15°

Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Çankırı’da Ahilik Haftası ve Yaran Kültürü, düzenlenen etkinliklerle yaşatıldı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’nun Cide ilçesinde silah çekip polis ekibine mukavemet gösteren 2 şahıs, itiraz üzerine tekrar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu’da ormanlık alandan topladıkları mantarı pişirerek yiyen 7 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da polis ekibine silah çekip tehditler savurduktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şahıs, itiraz üzerine yeniden gözaltına alındı.

Bölgeden Haberler

Karadeniz Bölgesi'nde 720 yıl önce ahilik teşkilatını kuran Ahi Şorba Efendi, kabri başında dualarla anıldı.

Bölgeden Haberler

Bartın ve Kastamonu il sınırları içerisinde olan Küre Dağları'nda 9 ay önce kurulan fotokapanlarla ayılar doğal yaşam alanlarında izleniyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Daday ilçesi Değirmencik köyü Sarıcı Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bölgeden Haberler

Zonguldak bölgelerinde düzenlenen "Kuyu 28" operasyonu kapsamında, nitelikli dolandırıcılık ve rüşvet suçlamalarıyla toplam 7 kişi gözaltına alındı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kan bağış kampanyası Kaymakamlık önünde düzenlendi.

Bölgeden Haberler

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından organize edilen "Proje Yazma Döngüsü Eğitimi", Çaycuma'da görev yapan 48 personelin katılımıyla başladı.

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ta iki yıl önce gurbetçi komşusu 78 yaşındaki Ali Genç'i keserle vurarak öldüren Fikret Canbaz için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası...

Bölgeden Haberler

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde Kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla 6284 sayılı Kanun ve Kadın Destek Uygulaması hakkında bilgilendirmesi gerçekleştirdi.