• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.549 %0.51
  • ETHERIUM 2.688 %1.93
6°

Karabük Net Haber Haberleri

Karabük Net Haber haberleri ve güncel Karabük Net Haber gelişmeleri, Karabük Net Haber ile ilgili tüm video, Karabük Net Haber fotoğrafları ve Karabük Net Haber haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Bölgeden Haberler

Başta katarak ameliyatları olmak üzere göz hastalığı ameliyatlarında da kullanılacak olan cihaz, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde hizmete alındı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Üniversitesi Methodologies for Teamworking in Eco-Outwards Research (METEOR) projesinde yer alarak büyük bir başarı elde etti.

Bölgeden Haberler

Bolu’da Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü (DKMP) ekipleri tarafından bin 200 keklik doğaya salındı.

Bölgeden Haberler

Çankırı’da yaşayan bir vatandaş, ilçeleri ve köyleri gezerek şehit kabirlerinin başında İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okudu.

Güncel

Safranbolu Belediyesi, iki yeni park alanını Safranbolu halkının hizmetine sunacak.

Bölgeden Haberler

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, BEUN öğrencisi ve Avrupa Şampiyonu Sudenur Basancı’yı makamında kabul etti.

Bölgeden Haberler

Zonguldak’ta Jeopark ağına dahil edilen Varagel tüneli ve çevresini görmek için şehir dışından gelenler çevre kirliliği nedeniyle belediyeye tepki gösterdi

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs polis ekiplerince yakalanarak...

Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Teşkilatı, Belen Köy TOKİ sakinlerinin sesini duyurmaya çalışıyor.

Bölgeden Haberler

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, düzenlenen toplantıda, 6 aylık asayiş olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da hamileliğini ailesinden saklayarak tuvalette doğurduğu bebeği çöp konteynerinin yanına bırakan kadın, “Pişmanım” diyerek tahliyesini istedi.

Bölgeden Haberler

Acun Medya tarafından Meksika'daki bir televizyon kanalı için çekilen "La İsla" isimli Survivor yarışmasının çekimlerine Bartın'da başlandı.