• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.035 %0.24
  • ETHERIUM 2.649 %1.11
8°

Karabük Net Haber Haberleri

Karabük Net Haber haberleri ve güncel Karabük Net Haber gelişmeleri, Karabük Net Haber ile ilgili tüm video, Karabük Net Haber fotoğrafları ve Karabük Net Haber haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Karabük Belediyesi'ne 13 Milyonluk hibe desteği verdi.

Kastamonu'da uyuşturucu bağımlısı silahlı bir saldırganın, iki polis memurunu tabancayla yaralayıp saklandığı evinde ailesini rehin aldı.

Karabük Üniversitesi ile MARZİNC arasında yeşil dönüşüm odaklı danışmanlık hizmeti sözleşmesi imzalandı.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde tünel çalışmasından çıkartılan hafriyat dolgu çalışmaları kapsamında sahile döküldü.

Bartın, Zonguldak ve Karabük illerinin sınırlarında bulunan orman arazilerinde son 8 ayda yaşanan esrarengiz yıkımın ağır bilançosu belli olmaya başladı.

Güncel

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) doğal gaz tutarlarında yapılan artışı duyurdu.

Çankırı'nın Bayramören ilçesinde çıkan yangında iki katlı ev, 35 dekar ormanlık alan ve 100 arı kovanı alevlere teslim oldu.

Bolu’nun Susuzkınık köyünde traktörün şaftına kıyafetini kaptıran 70 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Çankırı’da jandarma ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 52 şahıs ile 5 düzensiz göçmen yakalandı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından, Çankırı'da uygulanacak olan 2024 Yılı Tuz Sektörü ve Yeşil Dönüşüm Teknik Destek Programı ilan edildi.

Kastamonu'da sokak ortasında tabanca ile etrafa ateş açan şahıs iki kişiyi yaraladı, saldırganın bir kişiyi de rehin aldığı değerlendiriliyor.

Zonguldak’ta gizli numaradan taksi durağını arayan bir kişi, “Abi kaçın duraktan, bomba var patlayacak, canınızı kurtarın” diyerek bomba ihbarında bulundu.