• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,11 %0.14
  • STERLIN 44,59 %0.14
  • ALTIN 3.003,66 %0.38
  • BİST100 8.654 %0.00
  • BITCOIN 67.799 %-1.46
  • ETHERIUM 2.650 %-3.18
10°

Karabük Valiliği Haberleri

Karabük Valiliği haberleri ve güncel Karabük Valiliği gelişmeleri, Karabük Valiliği ile ilgili tüm video, Karabük Valiliği fotoğrafları ve Karabük Valiliği haberleri Karabük Net Haber sitemizde


İl Koordinasyon Kurulu 2023 Yılı 3. Dönem Toplantısı, Karabük Valisi Mustafa Yavuz Başkanlığın gerçekleştirildi

Güncel

Karabük Valiliğinin ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıttığı kömürlerin içinden çok fazla taş çıktığı yönünde şikayetler son günlerde artmaya başladı.

Valilik, Karabük ormanlarının en sarp bölgelerinden olan alanda meydana gelen orman yangınıyla ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay'ın, Karabük'teki okulların depreme dayanıksız olması ile ilgili sunduğu soru önergesi gündeme gelmişti. 

Alt Manşet

Karabük'te İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Alt Manşet

Karabük Valiliği bünyesinde hizmet veren Açık Kapı Şube Müdürlüğüne 13 bin 101 müracaat yapıldı.

Güncel

Gönüllü öğretmen ve personelden oluşan Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü teknik ekibi, Gaziantep Nurdağı ilçesinde çalışmalarına devam ediyor.

Güncel

Deprem korkusunu fırsata dönüştüren uyanıklar ellerine Karot makinesi alıp yollara düşünce Karabük Valiliği uyarılarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından bölgeye yardım tırları gönderilmeye devam ediliyor.

CHP Karabük Milletvekili İsmail Yılmaz, il müdürü yapılan 9 aylık memurla ilgili Karabük Valiliğine giderek, dilekçe verdi.

9 Aylık memur adayı Karabük İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzası ile yapılan atama tepki...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden tahliye edilen depremzedelerden 2 bin 200 kişi Karabük'e yerleştirildi.