• DOLAR 34,25 %0.10
  • EURO 37,11 %0.23
  • STERLIN 44,48 %0.23
  • ALTIN 3.010,44 %0.61
  • BİST100 8.695 %0.47
  • BITCOIN 67.250 %-1.39
  • ETHERIUM 2.640 %-2.69
15°

Kardemir Haberleri

Kardemir haberleri ve güncel Kardemir gelişmeleri, Kardemir ile ilgili tüm video, Kardemir fotoğrafları ve Kardemir haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgelerine 1 yıl içinde yapmaya söz verdiği kalıcı konutlar için en büyük umudu KARDEMİR'in ürettiği inşaat demirinde.

KARDEMİR yardım, destek, arama-kurtarma ve iş makinelerinden oluşan ekipleri deprem bölgesine derman olmaya devam ediyor.

Deprem bölgesine arama-kurtarma ekibini ilk günden gönderen KARDEMİR, insani yardım paketleriyle beraber yaşam merkezi konteynerlerini de bölgeye gönderdi

Kardemir'de Özçelik İş Sendikası ile devam eden Toplu İş Sözleşme Görüşmelerinde ana maddeleri kapsayan sadece 4 madde kaldı.

Manşet

Kardemir'in cürufu Zonguldak'ta rahatsızlık yarattı: Çevre Müdürlüğü, "Kardemir'den gelen cüruf malzeme atık olarak değerlendirilmemektedir" açıklamasını yaptı.

Alt Manşet

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) yönetimi, Karabük Ticaret Sanayi Odası (KTSO) heyetini ağırladı.

Alt Manşet

Karabük'ün kanayan yarası, sürücülerin çilesi haline gelen Kardemir Kavşak Projesinde sona gelindi.

Alt Manşet

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar, Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret etti.

Alt Manşet

KARÇEL'den Macaristan çıkarması; otomobil devi BMW'nin Macaristan'daki fabrikasını Karabüklü işçilerle KARÇEL kuracak.

1 Ocak'ta Kardemir A.Ş'de başlayacak olan Toplu İş Sözleşmesi öncesinde Özçelik İş Sendikası, sözleşme taslağını işverene sundu.

Tanıtımı yapılan, "Dijital Tabanlı Mesleki Eğitim Merkezi Projesi" ile haddehane, vinç ve kaynakçılık alanında nitelikli insan gücü karşılanacak.

Kardemir işçisi, bir yandan yeni banka promosyonlarını hala beklerken, diğer yandan 15 gün sonra başlayacak olan Toplu Sözleşme de en...