• DOLAR 34,25 %0.37
  • EURO 37,22 %0.43
  • STERLIN 44,74 %0.43
  • ALTIN 2.985,69 %1.06
  • BİST100 8.870 %-1.47
  • BITCOIN 68.300 %1.94
  • ETHERIUM 2.636 %1.71
9°

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Kastamonu’da taksi şoförlüğü yapan, aynı zamanda kafe işleten şahıs, çalışanı ile çıkan kavgada önce karnından bıçaklandı sonra başına kazma ile...

Kastamonu’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan projeyle öğrenciler, atıl vaziyetteki alanı temizleyerek sera üretimine başladı.

Kastamonu’da Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nda düzenlenen “Türkiye Yüzyılı Kastamonu Özel Bireyler” 2 gün süren çalıştay sona erdi.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ile yakalanan 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu'da 'hırsızlık' suçundan aranan şahıs polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ile yakalandı gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde 43 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 9 araç trafikten men edildi.

Bölgeden Haberler

Kastamonu merkezli 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarında dolandırıcılık, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla gözaltına alınan 24 kişiden 10’u tutuklandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde virajı alamayan minibüsün şarampole devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da hayata geçirilen proje ile özel bireyler ve aileleri serada üretim yaparak hem gelişimlerine katkı sağlayacak hem de maddi gelir...

Bölgeden Haberler

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde girdiği evden yaklaşık 2 milyon TL değerinde altın, 6 bin 700 euro ve 100 bin TL çalan...

Bölgeden Haberler

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, 2024 Yılı Tarımda Verimlilik ve Katma Değerin Artırılması Teknik Destek Programı’nı ilan etti.

Bölgeden Haberler

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu ile yakalanan 3 şahıs gözaltına alındı.